Pagina niet beschikbaar

Het lijkt erop dat u verdwaalt bent. Probeer eens een zoekopdracht of een van de recente berichten:

Welkom

Mijn naam is Pie Cilissen en ben in Oud Geleen woonachtig.

U kunt bij mij terecht voor het maken van uw geboortehoroscoop.

Hierover kunt u op deze website meer lezen.

Mocht u daarna nog vragen hebben dan kunt u het contactformulier invullen.

Met vriendelijke groet,

Geboortehoroscoop

Al vele jaren heb ik een meer dan warme belangstelling voor Astrologie.

De laatste jaren heb ik me toegelegd op Geboorte horoscopen en daar ook enige opleidingen voor gevolgd.

Wat is Horoscopie?

Horoscopie is afgeleid van het Griekse ‘horoskopos’, wat ‘kijken naar de uren’ betekent, en ‘horoskopoi’: ‘schrijver van het uur’.

Een horoscoop is een astrologische voorstelling van het hemelgewelf, gezien vanuit een specifieke plaats op Aarde op een welbepaald tijdstip, waarbij het uur, maar ook de minuten belangrijk zijn.

Volgens de astrologie bestaat er een verband tussen de stand van hemellichamen zoals zon, maan en planeten en gebeurtenissen die op onze Aarde plaatsvinden, waaronder de menselijke geboorte er één van is.

Eigenlijk kan men voor elke gebeurtenis uit het verleden, het heden of de toekomst een horoscoop opstellen want, met ‘geboorte’ kan men ook bedoelen: het ontstaan van een gebeurtenis, de geboorte van een nieuwe firma, enzovoorts.

Anders gezegd: het is dus niet zo dat deze gebeurtenis per se de geboorte van een mens moet zijn, als we van een geboortehoroscoop spreken. Er bestaan behalve geboortehoroscopen ook, bijvoorbeeld, uurhoek horoscopen, waarbij de uitkomst van een gebeurtenis wordt voorspeld, electie horoscopen om een keuze te maken, mundaan horoscopen om gebeurtenissen op mundaan niveau te voorspellen, zoals beursnoteringen, aardbevingen, enzovoort ‐ en, solaar horoscopen om jaartendensen te voorspellen

Om dit grafisch weer te geven, gebruikt men een horoscoop. Het is een astrologische voorstelling van het hemelgewelf, gezien vanuit een specifieke plaats op Aarde op een welbepaald moment.

De horoscoop geeft dus de stand aan van zon, maan en planeten op een bepaald moment en op een bepaalde plaats. Deze standen worden geplaatst in een kader van huizen. Die huizen, twaalf in totaal, zijn eigenlijk een projectie van de twaalf tekens op aarde, meestal gerekend vanaf de ascendant. Dit geheel relateert een astroloog aan gebeurtenissen die ‐ in het verleden, het heden of de toekomst ‐ op Aarde plaatsvinden. Daarbij wordt aangenomen dat er een onzichtbare verband bestaat tussen de stand van de hemellichamen en de gebeurtenissen op Aarde.

Zo’n onzichtbare band, of veld, herkennen we in de Maan, die de getijden op Aarde veroorzaakt.

Ik maak enkel geboorte horoscopen die u een goed inzicht geven in wat en wie u bent.